Sikkerhetsoversikt

All data blir skrevet og lagret på flere disker simultant, back up foretas daglig og lagres flere steder. Data som medlemmer taster inn er lagret på servere som bruker de siste nye teknikkene for å fjerne flaskehalser og svake punkt.
 

Optimal fysisk sikkerhet

Våre toppmoderne servere er beskyttet bak lås og slå døgnet rundt. Det er full overvåking til enhver tid og kun autorisert personal har adgang til datasenteret. Diverse foranstaltninger i samarbeid med personalet gir beskyttelse mot uautorisert adgang og gjennombrudd.

Jevnlig oppdateret infrastruktur

Vår Software infrastruktur oppdateres jevnlig med de siste sikkerhetsoppdateringer. Klubmodul kjører på et dedikert nettverk som er sikret bak brannmurer og minutiøs overvåking. Sikkerhet, oppetider og tilgjengelighet er flyktige begreper, det vet vi, men vi samarbeider med eksperter på området for å sikre at vi konstant er "up to date" med den
beste og mest effektive løsningen innenfor web-sikkerhet.

Full redundans på alle store systemer

Våre servere — fra strømforsyninger til internettforbindelsen til lyset i serverrommet — kjører med full redundans. Vårt system er satt opp til å kunne kjøre selv hvis andre elementer feiler.

Betalingstransaktjoner er sikret

Alle kredittkort-transaksjoner er beskyttet via vårt samarbeid med quickpay som bruker de nyeste og beste krypteringene. Samme type kryptering som er brukt av ledende banker og internettforretninger. Klubmodul eller våre kunder lagrer ikke kredittkortinformasjon lokalt eller på egne servere.

Har du en bekymring? Eller behov for å melde en feil

Du er velkommen til å skrive eller ringe til oss med sikkerhetsspørsmål, og vi vil besvare dem så godt vi kan.
Har du opplevd uregelmessigheter på klubmodul, eller opplever du misbruk av systemet deres? Ta endelig kontakt med vår support med en beskrivelse av problemet, og vi hjelper så fort vi kan.


De har valgt oss

Noen av de mest respekterte og kjente foreningene og organisasjonene stoler på at klubbmoduls web-baserte løsninger kan kjøre deres forretning på mest optimale måte