Bakgrunn og historie

En svømmeklubb i Danmark ønsket et system som kunne håndtere lagene og påmeldingene sine. Det skulle være et system som kunne ta seg av de mest basale administrasjonsbehovene svømmeklubben hadde. Et enkelt web-basert system ble opprettet.

Det viste seg fort å være en suksess med selv den svært slanke versjonen av klubbmodul. Dagen etter at systemet var online i klubben, var det allerede over 200 påmeldinger!
Behovet var der. Ikke bare fra klubbene, men også fra brukerne/medlemmene!
Vi traff de første nødvendige foranstaltningene, som å legge en slagplan, diskutere og debattere med flere klubber om deres behov og ønsker. Vi kjøpte servere. Dannet partnerskap og samarbeid med blant annet Dansk Svømmeunion.
Tusenvis av timer er gått med å programmere, teste og programmere og teste igjen. Vi har lyttet og lært fra brukere på begge sider av programmet. Nemlig klubbene og deres medlemmer.

Idag og i fremtiden

 

I dag er det 12 personer som jobber fast hver dag med klubbmodul.
Vi er et dedikert team hvor alle er klare til å gi klubber, foreninger og organisasjoner det beste systemet og den beste servicen og supporten man kan forestille seg!
Fremtiden er veldig gunstig for klubmodul. Vi har visjoner og planer for klubmodul, som program absolutt ikke er begrenset til klubber eller foreninger. Klubmodul ApS som selskap høster ros og anerkjennelse og interesse utover landets grenser.
Klubmodul Danmark er et ApS, det vil si et anpartsselskab. Selskapet eies av Peter Kriegbaum og Jesper Weltström.
Vår Norske organisasjonsnummer er 915 333 680.
 
 
Med vennlig hilsen
Teamet bak klubmodul